Paintball-extrat

PAINTBALLEXTRAT

Tarjoamme myös välineet aivan uudenlaiseen värikuulasotakokemukseen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi väri- tai savukranaatit taistelukentällä tai pupupuku polttarisankarin päällä?

Saatavilla olevat Paintball Extrat ja niiden hinnat:

  • 500 lisäkuulaa: hinta 15 €. Painepullojen täyttölaite sisältyy hintaan.
  • Pupupuku: hinta 25€. Sopii esimerkiksi synttäreiden tai polttareiden juhlakalulle. Pupu juoksee metsään ja metsästäjät lähtevät perään.
  • Väri- ja savukranaatit: 7 €/kappale tai 20 €/4 kappaletta. Muuttavat pelikokemusta kunnolla ja antavat lisää toimintaa peliin.

Paintball-aseita on saatavilla 50 kappaletta ja lisäksi halutessasi tarjoamme yhden sähkökäyttöisen aseen, jossa tulinopeus on peräti 15 laukausta sekunnissa. Tämä ase sopii hyvin vaikka pupupuvun käyttäjälle, jotta tilanne tasoittuisi hieman.

Kaikki ekstrat ovat saatavilla mihin tahansa paintball-pakettiin. Lisäksi voimme järjestää ohjatun pelitapahtuman, johon sisältyy kaikki haluamasi tarvikkeet, pelituomari, opastus peliin, pelikenttä, tarvikkeiden kuljetus ja pannukahvit pelin lomassa. Halutessasi voit myös vuokrata saunan käyttöösi ja pitää jälkipelit Saimaan rannalla.

Kerro meille, mistä paintball-paketin ominaisuuksista olet kiinnostunut ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.