Puolijoukkueteltta

Savotta 20 H teltta tunnetaan paremmin nimellä puolijoukkueteltta. Siinä on tilaa jopa 20 hengelle. Oviaukon tuplakangas muodostaa pienen tyhjän tilan, joka toimii erinomaisesti tuulikaappina. Teltan kattosaumat on teipattu vedenpitäviksi, joten aivan tavallinen syyssade ei sisällä nukkujia pääse häiritsemään.

Teltta on varustettu myös savutorven metallisella läpiviennillä, joka lisää teltan paloturvallisuutta huomattavasti. Teltan mukana tulee kätevä telttapussi, johon teltta on nopea pakata ja jossa se kulkee helposti mukana. Kamina kuuluu luonnollisesti myös teltan varustukseen sekä pohjakangas.

  • Materiaali: homesuojattu / palokyllästetty puuvillapolyesteri
  • Pohjan pinta-ala: 21 m²
  • Pohjan halkaisija: 500 cm
  • Korkein kohta: 285 cm
  • Räystäskorkeus: 110 cm
  • Paino: n. 24 kg

Hinnat: 100€/vrk ja 150€/vkl ja 200€/viikk0

puolijoukkue

Pystytysohjeet:

Pystytys toimii niin, että kangas levitetään maahan, neljään vastakkaiseen kulmaan laitetaan kepit, teltta vedetään neliöksi ja kulmat kiilataan vastakkaispareittain maahan. Sama juttu lopuille neljälle kulmalle. Tämän jälkeen pystytetään keskisalko. On tärkeätä, että salko on niin tiukalla, ettei telttaan jää ryppyjä tai notkoja. Salon pystyttämisessä kantsii olla kaksi taistelijaa, toinen työntää sen paikoilleen ja toinen lukitsee. Lopuksi roudataan sisään kamiina piippuineen. Kantsii pitää huoli, ettei kamina sytytä alla olevaa maata tuleen.

Koko hommassa menee osaavalta porukalta joitakin minuutteja.

Ehdot

  • Teltan nouto- ja palautuspaikka on Tuplakasin varasto (Saniaiaskuja 12).
  • Teltan käytön aikana sitä ei saa säilyttää märkänä pakattuna. (Jos teltta on märkä ja palautukseen on aikaa, jätä se pystyyn)
  • Jos teltta tuhotaan tai hävitetään, maksaa vuokraaja täyden korvaushinnan, eli teltan myyntihinta, 2500,00 €.
  • Teltta palautetaan kaikkine osineen ja kuivattuna. Jos tässä epäonnistutaan, tulee lisähintaa alla olevan taulukon mukaisesti.

Korvaushinnasto

Väärä käsittely tai hukatut osat kostautuvat alla olevilla hinnoilla. Hinnasto perustuu siihen harmiin ja ylimääräiseen työhön, jonka joudumme näkemään ongelmatilanteissa. Nämä ongelmat on tosi helppo välttää ja niitä tulee tosi harvoin. Älä toimi tyhmästi, niin kaikki menee hyvin.

Mikäli teltta tarvitsee kuivausta, veloitetaan siitä alla olevan hinnaston mukainen summa.

Moka Hinta
Teltta tarvitsee kuivausta 30 €
Telttaa säilytetty märkänä 100 €, jos haju ei lähde viikon tuuletuksella, asiakas lunastaa telttakankaan täyteen hintaan 1998,00 €
Puuttuva/rikkinäinen keskisalon osa 30 €
Puuttuva/rikkinäinen telttakeppi 30 €
Puuttuva/rikkinäinen kamiina 300 €
Puuttuva/rikkinäinen savupiipun osa 40 €
Puuttuva/rikkinäinen kiila 25 €
Puuttuva/rikkinäinen naru 5 €
Puuttuva/rikkinäinen
salkosetin kannike
40 €
Puuttuva/rikkinäinen
kiilasetin kannike
40 €
Puuttuva kangas Täysi korvaushinta 1998,00 €
Reikä teltassa tai muu vika, joka vaatii telttakorjaamoa Telttakorjaamon veloittama hinta