Hossukan Helmi

Toukokuussa 2012 valmistunut tilaussauna kokoustiloineen toivottaa teidät tervetulleeksi Saimaalle. Tilat ovat suunniteltu parhaiten vastaamaan eri ryhmien tarpeita ja siten toimivat varmasti teidänkin tilaisuudessanne. Monet Tuplakasi-Actionin ohjelmapalvelut ovat saatavilla Hossukan Helmen piha- alueelle ja ainutlaatuinen ympäristö Saimaan äärellä tekee niihinkin oman leimansa. Voit päättää aktiviteettitäyteisen päiväsi tunnelmallisen tumman saunan leppeisiin löylyihin ja vilvoitella joko Saimaassa tai terassilla olevassa suuressa kylpytynnyrissä. Halutessasi käytössänne on myös perinteinen ja tunnelmallinen puulämmitteinen hirsisauna.

Kokous- ja illanviettotila on n. 30 hengen tarpeisiin suuunniteltu. Suuremmille ryhmille saatavana myös lisärakennus (ylämökki) 130 m2 jolloin jopa 80 hengen ruokailutilaisuus on mahdollinen.

     

Hinnat:

– Tilavuokra arkena/ ma-to 350€ / 3 ensimmäistä tuntia + lisätunnit 80€/alkavalta tunnilta

– Tilavuokra vkl/ pe – su  450€ / 3 ensimmäistä tuntia + lisätunnit 80€/alkavalta tunnilta

– Paljuvuokra 50€/ ilta.

– Puulämmitteinen peräkärry/hirsisauna Hossukan illanviettoon 150€/ilta. Muualle vuokrattuna 250€/vrk ja 450€/vkl

– Savotan telttasauna Hossukan elämykselliseen illanviettoon 150€/ilta

– Kaasugrillin käyttö 25€/ilta

–  Ylämökin vuokrahinnat: Ilta 250€,  viikonloppu 450€

Kysy rohkeasti  tarjousta sinulle sopivasta sauna tai sauna- ja ohjelmapalvelupaketista. Lähes kaikki ohjelmapalvelutuotteemme ovat käytettävissä Hossukan Helmen välittömässä läheisyydessä.

Osoite: Hosseinlahdentie 139, 55420 Imatra