IMG_3208

Kokki valmistaa ruoat paikan päällä Hossukan Helmessä ja annokset tarjoillaan pöytiin. Annoksen hintaan lisätään tarjoilijan ja kokin kustannukset sekä kattauskulut


Kokki Menu 1

  • Alkuruokana: Revittyä ankkaa, maalaissalaattia, uuden sadon perunaa ja pikkelöityjä juureksia
  • Pääruokana: Hossukan paistia Gourmet tyyliin, Hossukassa hauduteltua paistilientä, perunapyreetä ja ruohosipulia sekä naattiporkkanoita ja lanttua.
  • Jälkiruokana: Suklaakakkua A´ la keittiömestari, Porvoon jäätelötehtaan vaniljajäätelöä ja minttuliköörissä marinoituja marjoja

Kokonaishinta: 59,00 € / henkilö


Kokki Menu 2

  • Karitsanlihatartar
  • Punajuurikastiketta, suolakurkkua, kananmunan keltuainen ja valkosipulinen kateleipä
  • Hiillostettu nieriä-saimaan kuhatimbaali
  • Kanttarellivaahtoa Ruokolahden sienistä, peruna-kukkakaalipyreetä ja palsternakkaa sekä pikkelöityä tuorekurkkua
  • Marjainen Aura misu lasissa

69,00 € / henkilö


Kokki Menu 3

  • Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä
  • Tuorekurkkupikkelsiä ja sitrusvinegretteä
  • Silavoitua vasikan sisäfilettä
  • Ankanmaksapasteijalla ryyditettyä  kastiketta, peruna-porkkana kakkua ja siirappisia Suomalaisia juureksia
  • Mustikkapannacottaa lasissa

75,00 € / henkilö


Kokki Menu 4

  • Hiillostettua merilohifilettä
  • Jokirapu-kevätparsasalaattia ja Hossukan siemenleipää
  • Pariloitu poropihvi
  • Tummaa riista-punajuurikastiketta, peruna-porkkanakakkua ja muotoiltuja kasviksia
  • Tuoremansikka-valkosuklaaterriiniä ja mustikkakastiketta

79,00 € / henkilö


Kokki Menu 5

Kunnianosoitus 100 vuotiaalle Suomelle.

  • SUOMALAISET SUUPALAT: Saimaan kuha-savumuikkuterriiniä, kylmäsavulohi-tuorejuustorullaa ruislimpulla, metsäsienisalaattia ruissipsillä  ja riimihärkää ja raparperihilloketta
  • HIEMAN VÄLIPALAA: Tervamarinoitua merilohta, tillikurkkuja ja vihreää perunasalaattia
  • PÄÄASIAAN: Karitsan ulkofileetä, kauralla täytetty kaalikääryle, lammasmakkaraa, maustepippurikastiketta ja siirappijuureksia
  • SUUT MAKIAKSI: Britakakkua ja kahvi, tee

85,00 € / henkilö


Tarjoilijan / kokin kustannus 70€/h ja kattauskulut 39€, alv 0%

Scroll to Top