Ruokailu

 

Hossukan Helmen herkut  🙂

 

 

Hossukan Buffet 1. vaihtoehdot

Ruoat tarjolla buffet-pöydässä

Nro: 1

Ruokaisat salaatit

– savulohisalaatti tai

– kanacaesarsalaatti

16 € / hlö

Nro: 2

Hossukan kiusaukset:

– lohikiusaus

– kinkkukiusaus

Kiusaukset sisältävät vihreä salaatin, punajuurisalaatin, leivän ja levitteen.

18 € / hlö

Nro: 3

Hossukan Lohikeitto: kermainen lohikeitto koskenlaskijajuustolla, suolakurkku, juusto, ruisleipä ja levite
18 € / hlö

Nro: 4

Hossukan Revitty possu: revittyä porsaan lihaa, kermainen uuniperuna, chilikastike ja kirpeän maukas kaalisalaatti
28 € / hlö

Nro: 5

Hossukan Savulohi: fileenä savustetut lohiannospalat, keitetty peruna, lämmin kasvislisuke, vihreä salaatti, punajuurisalaatti,
lautturin oma kalakastike ja leipä ja levite
32 € / hlö

 

Hossukan Kokki-Buffet vaihtoehdot

Ruoat tarjolla buffet-pöydässä / kokki valmistaa ruoan paikan päällä

Nro:1 

Antipasto valikoima: (Italialaisia alkupaloja) Salaatinlehtiä ja rucolaa, marinoituja sieniä ja oliiveja, erilaisia tomaatteja ja basilikaa, ilmakuivattua kinkkua, italialaista salamia, Buffala mozzarellaa, yrteillä maustettuja lihapullia, ja aurinkoista oliivi-focacciaa ja chili-oliiviöljyä

PääruokapöytäVasikan poskea ja tummaa marsalaviinikastiketta, juureslasagnea Hossukan tapaan, kasvispyöryköitä tomaattikastikkeessa

JuustovalikoimaItalialaisia juustoja, punasipulihilloketta

Jälkiruokapöytä: Hossukan tiramisua, kahvia tai teetä

Kokonaishinta: 50€/hlö

Nro: 2

Kylmäpöytä: Salaatinlehtiä ja tuorekurkkua, juuressalaattia ja retiisiä, Hossukan perunasalaattia, kirsikkatomaatteja ja punasipulia, kylmäsavustettua lohta ja tillillä maustettua smetanaa, naudan paistia ja timjamia, Natusen rieskaa ja ruskistettua voita, Hossukan kylmiä kastikkeita. 

Lämminpöytä: Tuoreesta jauhetusta lihasta valmistettuja pihvejä, paistettua sipulia, hunajaa ja yrttejä ja kasvimaan perunaa, porkkanaa ja artisokkaa

Jälkiruokapöytä: Mustikkakukkoa ja vaniljaa, suklaamoussea ja vadelmaa ja kahvia tai teetä

Kokonaishinta: 47€/hlö

 

Hossukan Kokkimenu

Kokki valmistaa ruoat paikan päällä Hossukan Helmessä ja annokset tarjoillaan pöytiin. Annoksen hintaan lisätään tarjoilijan kustannukset. 

Nro: 1

Alkuruokana: Revittyä ankkaa, maalaissalaattia, uuden sadon perunaa ja pikkelöityjä juureksia

Pääruokana: Hossukan paistia Gourmet tyyliin, Hossukassa hauduteltua paistilientä, perunapyreetä ja ruohosipulia sekä naattiporkkanoita ja lanttua.

Juustovalikoima: Valikoima Pohjoismaisia juustoja sekä puolukkahilloa ja siemenleipää

Jälkiruokana: Suklaakakkua A´ la keittiömestari, Porvoon jäätelötehtaan vaniljajäätelöä ja minttuliköörissä marinoituja marjoja

Kokonaishinta: 59€/hlö

Ilman juustoja: 54€/hlö 

Nro:2

Karitsanlihatartar

Punajuurikastiketta, suolakurkkua, kananmunan keltuainen ja valkosipulinen kateleipä

Hiillostettu nieriä-saimaan kuhatimbaali

Kanttarellivaahtoa Ruokolahden sienistä, peruna-kukkakaalipyreetä ja palsternakkaa sekä pikkelöityä tuorekurkkua

Marjainen Aura misu lasissa

66,00 € / henkilö

Nro: 3

Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä

Tuorekurkkupikkelsiä ja sitrusvinegretteä

Silavoitua vasikan sisäfilettä

Ankanmaksapasteijalla ryyditettyä  kastiketta, peruna-porkkana kakkua ja siirappisia Suomalaisia juureksia

Mustikkapannacottaa lasissa

72.00 € / henkilö

Nro:4

Hiillostettua merilohifilettä

Jokirapu-kevätparsasalaattia ja Hossukan siemenleipää

Pariloitu poropihvi

Tummaa riista-punajuurikastiketta, peruna-porkkanakakkua ja muotoiltuja kasviksia

Tuoremansikka-valkosuklaaterriiniä ja mustikkakastiketta

76.00 € / henkilö

Nro: 5

Kunnianosoitus 100 vuotiaalle Suomelle.

SUOMALAISET SUUPALAT :

–  Saimaan kuha-savumuikkuterriiniä, kylmäsavulohi-tuorejuustorullaa ruislimpulla, metsäsienisalaattia ruissipsillä  ja riimihärkää ja raparperihilloketta

HIEMAN VÄLIPALAA : 

– Tervamarinoitua merilohta, tillikurkkuja ja vihreää perunasalaattia

PÄÄASIAAN :

– Karitsan ulkofileetä, kauralla täytetty kaalikääryle, lammasmakkaraa, maustepippurikastiketta ja siirappijuureksia

SUUT MAKIAKSI : 

– Britakakkua ja kahvi, tee

82.00 € / HENKILÖ

Tarjoilijan kustannus 29,90€/h, alv 0%

 

Välipalat ja kahvileivät:

Välipalaksi lohi, kinkku, juustosämpylä tai täytetty croissant ja kahvi/tee 12,50€

Jälkiruokana kahvi/tee ja Hossukan makea mustikkaleivos tai pulla 10,50€/hlö

Rimpsut: Tomaatti-mozzarella 7,50€, Pepperoni 8,50€, Lohi 9,50€, Kantarelli 8,50€, Poro 9 €

Makea rimpsu 6,50 (joko mustikka-vaniljamousse, puolukka tai kinuski-karpalo)

 

Elämysruokailu:  

Voit seurata ja osallistua itse ruoan valmistukseen. 

Halutessasi elämyskokkimme valmistaa ruoat grillissä, loimuttamalla, savustamalla tai hauduttamalla ns. montussa ja annokset tarjoillaan pöytiin. Ruoka valmistetaan aina asiakkaan mieltymysten mukaan ja takuulla tuoreista, paikallisista ja maukkaista raaka-aineista. Vaihtoehtoina esim. possunniskaa, härän fileetä, Saimaan siikaa, loimulohta, härän entrecotea jne. Lisukkeena tuoreita paahdettuja juureksia,  luomuperunoita, Jack Daniels kastiketta, Bbq-salsaa, kanttarellismetanakurkkua, punasipulihilloketta ja nuotiorieskaa. Jälkiruoaksi Hossukan omenapiirakkaa, rommikermaa, marjamelbaa ja kahvia.

Rakennamme elämysruokailusta juuri sinulle sopivan ruokatarinan. 85€/hlö

Kaikki ruokavaihtoehdot ovat laktoosittomia. Muut erikoisruokavaliot tilauksen yhteydessä.