HOSSUKAN HELMEN MENU
Hossukan Buffet-vaihtoehdot

Ruoat tarjolla buffet-pöydässä
BUFFET 1
Ruokaisat salaatit
- savulohisalaatti
- kanacaesarsalaatti
16 € / hlö
BUFFET 2
Hossukan kiusaukset
- lohikiusaus
- kinkkukiusaus
Kiusaukset sisältävät vihreä salaatin, punajuurisalaatin, leivän ja levitteen.
20 € / hlö
BUFFET 3
Hossukan Lohikeitto: kermainen lohikeitto koskenlaskijajuustolla, suolakurkku, juusto, ruisleipä ja levite
20 € / hlö
BUFFET 4
Hossukan Revitty possu: revittyä porsaan lihaa, kermainen uuniperuna, chilikastike ja kirpeän maukas kaalisalaatti
35 € / hlö
BUFFET 5
Hossukan Savulohi: fileenä savustetut lohiannospalat, keitetty peruna, lämmin kasvislisuke, vihreä salaatti, punajuurisalaatti,lautturin oma kalakastike ja leipä ja levite
38 € / hlö
BUFFET 6
Uistelijan uunilohi
- Uunilohi
- Perunamuussi
- Raikas vihreä salaatti – Salaatinkastike
- Rieska & levite
32 € / hlö
Hossukan Kokkimenu

Kokki valmistaa ruoat paikan päällä Hossukan Helmessä ja annokset tarjoillaan pöytiin. Annoksen hintaan lisätään tarjoilijan ja kokin kustannukset sekä kattauskulut
Kokki Menu 1
- Alkuruokana: Revittyä ankkaa, maalaissalaattia, uuden sadon perunaa ja pikkelöityjä juureksia
- Pääruokana: Hossukan paistia Gourmet tyyliin, Hossukassa hauduteltua paistilientä, perunapyreetä ja ruohosipulia sekä naattiporkkanoita ja lanttua.
- Jälkiruokana: Suklaakakkua A´ la keittiömestari, Porvoon jäätelötehtaan vaniljajäätelöä ja minttuliköörissä marinoituja marjoja
Kokonaishinta: 54,00 € / henkilö
Kokki Menu 2
- Karitsanlihatartar
- Punajuurikastiketta, suolakurkkua, kananmunan keltuainen ja valkosipulinen kateleipä
- Hiillostettu nieriä-saimaan kuhatimbaali
- Kanttarellivaahtoa Ruokolahden sienistä, peruna-kukkakaalipyreetä ja palsternakkaa sekä pikkelöityä tuorekurkkua
- Marjainen Aura misu lasissa
66,00 € / henkilö
Kokki Menu 3
- Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä
- Tuorekurkkupikkelsiä ja sitrusvinegretteä
- Silavoitua vasikan sisäfilettä
- Ankanmaksapasteijalla ryyditettyä kastiketta, peruna-porkkana kakkua ja siirappisia Suomalaisia juureksia
- Mustikkapannacottaa lasissa
72,00 € / henkilö
Kokki Menu 4
- Hiillostettua merilohifilettä
- Jokirapu-kevätparsasalaattia ja Hossukan siemenleipää
- Pariloitu poropihvi
- Tummaa riista-punajuurikastiketta, peruna-porkkanakakkua ja muotoiltuja kasviksia
- Tuoremansikka-valkosuklaaterriiniä ja mustikkakastiketta
76,00 € / henkilö
Kokki Menu 5
Kunnianosoitus 100 vuotiaalle Suomelle.
- SUOMALAISET SUUPALAT: Saimaan kuha-savumuikkuterriiniä, kylmäsavulohi-tuorejuustorullaa ruislimpulla, metsäsienisalaattia ruissipsillä ja riimihärkää ja raparperihilloketta
- HIEMAN VÄLIPALAA: Tervamarinoitua merilohta, tillikurkkuja ja vihreää perunasalaattia
- PÄÄASIAAN: Karitsan ulkofileetä, kauralla täytetty kaalikääryle, lammasmakkaraa, maustepippurikastiketta ja siirappijuureksia
- SUUT MAKIAKSI: Britakakkua ja kahvi, tee
82,00 € / henkilö
Tarjoilijan / kokin kustannus 70€/h ja kattauskulut 39€, alv 0%
