HOSSUKAN HELMEN MENU
HOSSUKAN PIKKUJOULU MENU
Joulupuuro
- torttu ja kahvi
15€ /hlö
Pikkujoulubuffet
- Kinkku ja Hossukan oma sinappi, herneet, luumu
- Hossukan savufile+kastike
- yrtti uunijuurekset
- Karjalanpiirakka ja munavoi
- Graavilohta
- raikassalaatti
- kylmäsavulohissalaatti
- kotikalja, maito ja vesi
- glögi + pipari
35€ /hlö
Hossukan joulubuffet
Fileenä savustettu lohi
Kinkku ja Hossukan sinappi, herneet, luumut
Perinteiset laatikot (lanttu ja porkkana)
Keitetty peruna
Raikas vihreäsalaatti
Cesarsalaatti
Sienisalaatti
Graavilohta
Sinappisilli
Karjalainen puolukkasurvos
Kylmäsavulohisalaatti
Punasipulihilloke
Karjalanpiirakka ja munavoi
Kotikalja, maito, vesi
Kahvi ja joulutorttu (lautturin leivos)
45€ /hlö

Hossukan Buffet-vaihtoehdot

Ruoat tarjolla buffet-pöydässä
Buffet 1
Ruokaisat salaatit
- savulohisalaatti
- kanacaesarsalaatti
16 € / hlö
Buffet 2
Hossukan kiusaukset
- lohikiusaus
- kinkkukiusaus
Kiusaukset sisältävät vihreä salaatin, punajuurisalaatin, leivän ja levitteen.
18 € / hlö
Buffet 3
Hossukan Lohikeitto: kermainen lohikeitto koskenlaskijajuustolla, suolakurkku, juusto, ruisleipä ja levite
18 € / hlö
Buffet 4
Hossukan Revitty possu: revittyä porsaan lihaa, kermainen uuniperuna, chilikastike ja kirpeän maukas kaalisalaatti
28 € / hlö
Buffet 5
Hossukan Savulohi: fileenä savustetut lohiannospalat, keitetty peruna, lämmin kasvislisuke, vihreä salaatti, punajuurisalaatti,lautturin oma kalakastike ja leipä ja levite
32 € / hlö
Hossukan Kokkimenu

Kokki valmistaa ruoat paikan päällä Hossukan Helmessä ja annokset tarjoillaan pöytiin. Annoksen hintaan lisätään tarjoilijan kustannukset.
Kokki Menu 1
- Alkuruokana: Revittyä ankkaa, maalaissalaattia, uuden sadon perunaa ja pikkelöityjä juureksia
- Pääruokana: Hossukan paistia Gourmet tyyliin, Hossukassa hauduteltua paistilientä, perunapyreetä ja ruohosipulia sekä naattiporkkanoita ja lanttua.
- Jälkiruokana: Suklaakakkua A´ la keittiömestari, Porvoon jäätelötehtaan vaniljajäätelöä ja minttuliköörissä marinoituja marjoja
Kokonaishinta: 54,00 € / henkilö
Kokki Menu 2
- Karitsanlihatartar
- Punajuurikastiketta, suolakurkkua, kananmunan keltuainen ja valkosipulinen kateleipä
- Hiillostettu nieriä-saimaan kuhatimbaali
- Kanttarellivaahtoa Ruokolahden sienistä, peruna-kukkakaalipyreetä ja palsternakkaa sekä pikkelöityä tuorekurkkua
- Marjainen Aura misu lasissa
66,00 € / henkilö
Kokki Menu 3
- Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä
- Tuorekurkkupikkelsiä ja sitrusvinegretteä
- Silavoitua vasikan sisäfilettä
- Ankanmaksapasteijalla ryyditettyä kastiketta, peruna-porkkana kakkua ja siirappisia Suomalaisia juureksia
- Mustikkapannacottaa lasissa
72,00 € / henkilö
Kokki Menu 4
- Hiillostettua merilohifilettä
- Jokirapu-kevätparsasalaattia ja Hossukan siemenleipää
- Pariloitu poropihvi
- Tummaa riista-punajuurikastiketta, peruna-porkkanakakkua ja muotoiltuja kasviksia
- Tuoremansikka-valkosuklaaterriiniä ja mustikkakastiketta
76,00 € / henkilö
Kokki Menu 5
Kunnianosoitus 100 vuotiaalle Suomelle.
- SUOMALAISET SUUPALAT: Saimaan kuha-savumuikkuterriiniä, kylmäsavulohi-tuorejuustorullaa ruislimpulla, metsäsienisalaattia ruissipsillä ja riimihärkää ja raparperihilloketta
- HIEMAN VÄLIPALAA: Tervamarinoitua merilohta, tillikurkkuja ja vihreää perunasalaattia
- PÄÄASIAAN: Karitsan ulkofileetä, kauralla täytetty kaalikääryle, lammasmakkaraa, maustepippurikastiketta ja siirappijuureksia
- SUUT MAKIAKSI: Britakakkua ja kahvi, tee
82,00 € / henkilö
Tarjoilijan kustannus 29,90€/h, alv 0%
