HOSSUKAN HELMEN MENU

Hossukan Buffet-vaihtoehdot

IMG_3221

Ruoat tarjolla buffet-pöydässä


BUFFET 1

Ruokaisat salaatit

  • savulohisalaatti
  • kanacaesarsalaatti
  • rapusalaatti

Salaatit sisältävät patongin ja voin

20 € / hlö


BUFFET 2

Hossukan kiusaukset

  • lohikiusaus
  • kinkkukiusaus

Kiusaukset sisältävät vihreä salaatin, punajuurisalaatin, leivän ja levitteen.

20 € / hlö


BUFFET 3

Hossukan Lohikeitto: kermainen lohikeitto koskenlaskijajuustolla, suolakurkku, juusto, ruisleipä ja levite

20 € / hlö


BUFFET 4

Hossukan Revitty possu: revittyä porsaan lihaa, kermainen uuniperuna, chilikastike ja kirpeän maukas kaalisalaatti

35 € / hlö


BUFFET 5

Hossukan Savulohi: fileenä savustetut lohiannospalat, keitetty peruna, lämmin kasvislisuke, vihreä salaatti, punajuurisalaatti,
lautturin oma kalakastike ja leipä ja levite

38 € / hlö


BUFFET 6

Uistelijan uunilohi
  • Uunilohi
  • Perunamuussi
  • Raikas vihreä salaatti – Salaatinkastike
  • Rieska & levite 

32 € / hlö

Hossukan Kokkimenu

IMG_3208

Kokki valmistaa ruoat paikan päällä Hossukan Helmessä ja annokset tarjoillaan pöytiin. Annoksen hintaan lisätään tarjoilijan ja kokin kustannukset sekä kattauskulut


Kokki Menu 1

  • Alkuruokana: Revittyä ankkaa, maalaissalaattia, uuden sadon perunaa ja pikkelöityjä juureksia
  • Pääruokana: Hossukan paistia Gourmet tyyliin, Hossukassa hauduteltua paistilientä, perunapyreetä ja ruohosipulia sekä naattiporkkanoita ja lanttua.
  • Jälkiruokana: Suklaakakkua A´ la keittiömestari, Porvoon jäätelötehtaan vaniljajäätelöä ja minttuliköörissä marinoituja marjoja

Kokonaishinta: 59,00 € / henkilö


Kokki Menu 2

  • Karitsanlihatartar
  • Punajuurikastiketta, suolakurkkua, kananmunan keltuainen ja valkosipulinen kateleipä
  • Hiillostettu nieriä-saimaan kuhatimbaali
  • Kanttarellivaahtoa Ruokolahden sienistä, peruna-kukkakaalipyreetä ja palsternakkaa sekä pikkelöityä tuorekurkkua
  • Marjainen Aura misu lasissa

69,00 € / henkilö


Kokki Menu 3

  • Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä
  • Tuorekurkkupikkelsiä ja sitrusvinegretteä
  • Silavoitua vasikan sisäfilettä
  • Ankanmaksapasteijalla ryyditettyä  kastiketta, peruna-porkkana kakkua ja siirappisia Suomalaisia juureksia
  • Mustikkapannacottaa lasissa

75,00 € / henkilö


Kokki Menu 4

  • Hiillostettua merilohifilettä
  • Jokirapu-kevätparsasalaattia ja Hossukan siemenleipää
  • Pariloitu poropihvi
  • Tummaa riista-punajuurikastiketta, peruna-porkkanakakkua ja muotoiltuja kasviksia
  • Tuoremansikka-valkosuklaaterriiniä ja mustikkakastiketta

79,00 € / henkilö


Kokki Menu 5

Kunnianosoitus 100 vuotiaalle Suomelle.

  • SUOMALAISET SUUPALAT: Saimaan kuha-savumuikkuterriiniä, kylmäsavulohi-tuorejuustorullaa ruislimpulla, metsäsienisalaattia ruissipsillä  ja riimihärkää ja raparperihilloketta
  • HIEMAN VÄLIPALAA: Tervamarinoitua merilohta, tillikurkkuja ja vihreää perunasalaattia
  • PÄÄASIAAN: Karitsan ulkofileetä, kauralla täytetty kaalikääryle, lammasmakkaraa, maustepippurikastiketta ja siirappijuureksia
  • SUUT MAKIAKSI: Britakakkua ja kahvi, tee

85,00 € / henkilö


Tarjoilijan / kokin kustannus 70€/h ja kattauskulut 39€, alv 0%

IMG_3249

Välipalat ja kahvileivät

Välipalaksi lohi, kinkku, juustosämpylä tai täytetty croissant ja kahvi/tee 12,50€

Jälkiruokana kahvi/tee ja Hossukan makea mustikkaleivos tai pulla 10,50€/hlö

Rimpsut: Tomaatti-mozzarella 7,50€, Pepperoni 8,50€, Lohi 9,50€, Kantarelli 8,50€, Poro 9 € Makea rimpsu 6,50 (joko mustikka-vaniljamousse, puolukka tai kinuski-karpalo)

Scroll to Top