HOSSUKAN HELMEN MENU

HOSSUKAN PIKKUJOULUMENU 2019

liharuoka

Hossukan pikkujoulubuffet

Kinkku ja Hossukan oma sinappi, herneet, luumu, Hossukan savufile+kastike, yrtti uunijuurekset, Karjalanpiirakka ja munavoi, Graavilohta, raikassalaatti, kylmäsavulohissalaatti, kotikalja, maito ja vesi, glögi + pipari 

37€/hlö

Hossukan joulubuffet

fileenä savustettu lohi, kinkku ja Hossukan sinappi, herneet, luumut, Perinteiset laatikot (lanttu ja porkkana), keitetyt perunat, raikas vihreäsalaatti, cesarsalaatti, sienisalaatti, graavilohta, sinappisilli, karjalainen puolukkasurvos, kylmäsavulohisalaatti, punasipulihilloke, karjalanpiirakka ja munavoi, kotikalja, maito, vesi, kahvi ja joulutorttu 

47€/hlö

Hossukan Buffet-vaihtoehdot

IMG_3221

Ruoat tarjolla buffet-pöydässä


Buffet 1

Ruokaisat salaatit

  • savulohisalaatti
  • kanacaesarsalaatti

16 € / hlö


Buffet 2

Hossukan kiusaukset

  • lohikiusaus
  • kinkkukiusaus

Kiusaukset sisältävät vihreä salaatin, punajuurisalaatin, leivän ja levitteen.

18 € / hlö


Buffet 3

Hossukan Lohikeitto: kermainen lohikeitto koskenlaskijajuustolla, suolakurkku, juusto, ruisleipä ja levite

18 € / hlö


Buffet 4

Hossukan Revitty possu: revittyä porsaan lihaa, kermainen uuniperuna, chilikastike ja kirpeän maukas kaalisalaatti

28 € / hlö


Buffet 5

Hossukan Savulohi: fileenä savustetut lohiannospalat, keitetty peruna, lämmin kasvislisuke, vihreä salaatti, punajuurisalaatti,
lautturin oma kalakastike ja leipä ja levite

32 € / hlö


 

Hossukan Kokkimenu

IMG_3208
Kokki valmistaa ruoat paikan päällä Hossukan Helmessä ja annokset tarjoillaan pöytiin. Annoksen hintaan lisätään tarjoilijan kustannukset.

Kokki Menu 1

  • Alkuruokana: Revittyä ankkaa, maalaissalaattia, uuden sadon perunaa ja pikkelöityjä juureksia
  • Pääruokana: Hossukan paistia Gourmet tyyliin, Hossukassa hauduteltua paistilientä, perunapyreetä ja ruohosipulia sekä naattiporkkanoita ja lanttua.
  • Jälkiruokana: Suklaakakkua A´ la keittiömestari, Porvoon jäätelötehtaan vaniljajäätelöä ja minttuliköörissä marinoituja marjoja

Kokonaishinta: 54,00 € / henkilö


Kokki Menu 2

  • Karitsanlihatartar
  • Punajuurikastiketta, suolakurkkua, kananmunan keltuainen ja valkosipulinen kateleipä
  • Hiillostettu nieriä-saimaan kuhatimbaali
  • Kanttarellivaahtoa Ruokolahden sienistä, peruna-kukkakaalipyreetä ja palsternakkaa sekä pikkelöityä tuorekurkkua
  • Marjainen Aura misu lasissa

66,00 € / henkilö


Kokki Menu 3

  • Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä
  • Tuorekurkkupikkelsiä ja sitrusvinegretteä
  • Silavoitua vasikan sisäfilettä
  • Ankanmaksapasteijalla ryyditettyä  kastiketta, peruna-porkkana kakkua ja siirappisia Suomalaisia juureksia
  • Mustikkapannacottaa lasissa

72,00 € / henkilö


Kokki Menu 4

  • Hiillostettua merilohifilettä
  • Jokirapu-kevätparsasalaattia ja Hossukan siemenleipää
  • Pariloitu poropihvi
  • Tummaa riista-punajuurikastiketta, peruna-porkkanakakkua ja muotoiltuja kasviksia
  • Tuoremansikka-valkosuklaaterriiniä ja mustikkakastiketta

76,00 € / henkilö


Kokki Menu 5

Kunnianosoitus 100 vuotiaalle Suomelle.

  • SUOMALAISET SUUPALAT: Saimaan kuha-savumuikkuterriiniä, kylmäsavulohi-tuorejuustorullaa ruislimpulla, metsäsienisalaattia ruissipsillä  ja riimihärkää ja raparperihilloketta
  • HIEMAN VÄLIPALAA: Tervamarinoitua merilohta, tillikurkkuja ja vihreää perunasalaattia
  • PÄÄASIAAN: Karitsan ulkofileetä, kauralla täytetty kaalikääryle, lammasmakkaraa, maustepippurikastiketta ja siirappijuureksia
  • SUUT MAKIAKSI: Britakakkua ja kahvi, tee

82,00 € / henkilö


Tarjoilijan kustannus 29,90€/h, alv 0%

IMG_3249

Välipalat ja kahvileivät

Välipalaksi lohi, kinkku, juustosämpylä tai täytetty croissant ja kahvi/tee 12,50€

Jälkiruokana kahvi/tee ja Hossukan makea mustikkaleivos tai pulla 10,50€/hlö

Rimpsut: Tomaatti-mozzarella 7,50€, Pepperoni 8,50€, Lohi 9,50€, Kantarelli 8,50€, Poro 9 € Makea rimpsu 6,50 (joko mustikka-vaniljamousse, puolukka tai kinuski-karpalo)

Scroll to Top